Selidba firme

Kako se već dugo godina bavimo ovim poslom, specijalizovali smo se za obavljanje najrazličitiijih vrsta selidbi, pa tako  vršimo i selidbe firmi, manjih ili većih kompanija, iz jednog poslovnog prostora u drugi.  Bilo da selite samo Vašu kancelariju, lokal ili veliko postrojenje jedne firme,  možete nam se obratiti, i mi ćemo svakako opravdati Vaše poverenje. Sav kancelarijski nameštaj, počev od stolica, fotelja, radnih stolova, ormara, pa sve do teških kasa, sefova, većih i manjih mašina, sve to će biti brzo i efikasno preneto sa jednog mesta na drugo, apsolutno vodeći računa o očuvanju Vaših stvari.

Image titleOno što dodatno želimo naglasiti je da Vam možemo ponuditi i demontažu i montažu  kancelariskog nameštaja kao i specijalizovanih mašina. Naši radnici, pored završene obuke, stekli su i dragoceno iskustvo u radu, što je najbitnije, jer se svakodnevno srećemo sa različitim mašinama i različitom opremom koju treba transportovati.

Klasičnu selidbu firme i celokupnog poslovnog prostora obuhvataju sledeće operacije koje obavljamo:

utovar u kombi vozila ili kamionska vozila;

kombi prevoz ili kamionski prevoz inventara firme;

istovar svih stvari iz naših vozila.

Pored ovih aktivnosti, naša agencija Vam nudi i dodatne usluge pri selidbi Vaše kancelarije ili selidbe firme a to su:

pakovanje celokupnog inventara u kartonske kutije za selidbe (od izuzetne je važnosti za očuvanje inventara i sprečavanje habanja i lomljenja);

zaštitu svari folijom (takođe u službi očuvanja inventara);

demonaža i ponovnu montažu kancelarijskog nameštaja, mašina i opreme za lakše i brže transportovanje;

prodaju svog materijala potrebnog za selidbu: kartonske kutije, streč folija, pucketava folija, lepljive trake..;

radnika više pri svakoj selidbi.


Već dugo godina stičemo nove i lojalne mušterije, koje postaju naši dugogodišnji saradnici. Dozvolite nam da opravdamo i Vaše poverenje.