Pakovanje

Image title

Kako bi se selidba odvijala na željeni način, bez oštećenja i neželjenih troškova veoma je bitno da joj se od početka pristupi sa profesionalne strane. Samo pakovanje, iako izgleda lako i bezazleno, može prouzrukovati određene poteškoće ukoliko se stvari ne izoluju na pravi način. Za uspešno realizovanje ovog segmenta selidbe neophodni su:

  • Kutije za selidbe – Zavisno od potreba, troslojne ili petoslojne kutije visokog kvaliteta osiguraće da vaše stvari nesmetano stignu na odredište. Njihova nosivost iznosi od 20 do 40kg što znači da veliki broj stvari može da stane u njih, a rizik od loma gotovo da ne postoji.

  • Streč folija – Postoji velik broj primene streč folije u procesu selidbe. Zaštita nameštaja i drugih stvari streč folijom doprinosi smanjenju mogućnosti prljanja i uništenja, zatim samo fiksiranje stvari na jednu gomilu najednostavnije je upravo sa ovom folijom.

  • Pucketava folija – Folija sa vazdušnim mehuričima idealan je način kako bi se lako lomljive i vredne stvari izolovale od negativnih uticaja prilikom selidbe. Njihov spektar primene je velik i zaista doprinose očuvanju i sigurnosti u sitaucijama kakva je selidba. Namenjena je za sve vrste materijala, od čelika, stakla, do keramike i drveta.

  • Lepljive trake – Neizostavan deo prilikom pakovanja stvari i sastavna komponenta kutija za selidbe, jer su lepljive trake te kojima se moraju kutije zatvoriti i fiksirati kako ne bi došlo do otvaranja.

    Pozovite nas 063 401 241