Selidba u Beogradu – evo šta treba da znate

Ukoliko ste odlučili da se preselite u Beograd iz drugog grada ili su u pitanju selidbe na drugu lokaciju u gradu, potrebno je da znate nekoliko stvari kako biste sebi olakšali selidbu i rešili se nepotrebnih stresova koji znaju da prate ovu bitnu promenu u životu. Danas su mogućnosti velike, pa je na Vama da se odlučite za najbolju opciju koja je adekvatna za vašu situaciju. Ukoliko angažujete profesionalnu agenciju za selidbe oni sve ovo mogu umesto vas da završe. Važno je pre same selidbe razmotriti nekoliko situacija koje mogu da izazovu nepotrebe zastoje i probleme, među njima su: gužve u saobraćaju, radno vreme, zatim prohodnost ulica i eventualne radove na putu.

Image title


Evo nekih od stvari na koje treba da obratite pažnju kada su u pitanju selidbe u Beogradu:

Prilaz:

Jedan od glavnih problema prilikom selidbe može da bude nepristupačno mesto iseljenja ili useljenja, odnosno prilazi samom objektu. Zavisno od dela grada i ulice, neophodno je upoznati se na koji način je najlakše prići prostoru gde je selidba, a danas je to najlakše saznati putem elektronskih mapa gradova dostupnih na Internetu. Vrlo je važno ustanoviti da li je ulica jednosmerna ili dvosmerna i sa koje strane je dozvoljen ulaz, kako se ne bi iskomlikovala selidba.

Parking:

Za selidbe je jako važno  da dobro istražite da li ima mesta za parking i koliko blizu zgrade/kuće u koju se useljavate. Zatim se raspitajte da li se parking plaća i ukoliko je u pitanju gradska zona, koja je odnosno koliko smete da se zadržite kako bi se svaki vremenski segment unapred predvideo.

Lift:

Ukoliko se selite na neki od spratova u stambenoj zgradi ili kući raspitajte se da li u objektu postoji lift. Znatno je lakše i brže selidbu izvršiti u objektu koji poseduje lift, ali ni objekti bez lifta nisu problem za profesionalne ekipe za selidbe, ali je bitno to unapred napomenuti. U Beogradu, pogotovo u starom delu grada mnoge zgrade su bez lifta. Takodje se raspitajte da li postoji i teretni lift i da li radi.

Agencija za selidbe ''Miladinović'' postoji već dugi niz godina i uradili smo bezbroj selidbi u Beogradu. Imamo dosta iskustva i možemo da predvidimo sve situacije koje mogu da iskrsnu  (gužve u saobraćaju, nezgodan prilaz, jednosmerne ulice i sl). Bavimo se kompletnom organizacijom selidbe.

Prvo ćemo saslušati vaše potrebe, isplanirati selidbu, organizovati pakovanje i prevoz, zatim sve postaviti na mesto, čak vam možemo organizovati i čišćenje prostora. U Beogradu je jednostavnije prevoz vršiti kombijem, zbog gužve u saobraćaju, jednosmernih i uskih ulica i parkiranja.

U našoj ponudi nudimo kombi prevoz po povoljnim cenama. Takodje, ukoliko kombi nije dovoljan nudimo vam rešenje i za to, prevoz kamionima. Vaše je samo da nas pozovete a mi ćemo doći na besplatnu procenu selidbe. Zatim ćemo istražiti lokaciju na koju se seliti i napraviti detaljan plan. Ovo sve je vrlo važno kako bismo izbegli stres, zastoje i kako bi selidba prošla što brže i jednostavnije, na obostrano zadovoljstvo i novi početak.

Vama ostaje samo da uživate u svom novom prostoru. Pozovite nas 061/145-65-88!