Selidbe klavira

Prilikom svake selidbe očekivano je da Vam klavir, TA peć ili neka velika mašina predstavljaju problem. Često je tesko takav teret podići, a pogotovo teško transportovati na drugo mesto bez oštećenja i velikih briga. Usled toga, za ovu vrstu prenosa se uvek preporučuje firma ili agencija koja Vas nece izneveriti svojim iskustvom i znanjem.

Šta je potrebno obezbediti za selidbe klavira?


Prenos klavira spada u selidbe specijalnih tereta teških do 1 tone. Za selidbe klavira koriste se specijalni alati, kolica, skejtovi, razne vrste platformi i razna druga oprema.  Za selidbu specijalnih tereta poput klavira, koriste se vozila sa tapaciranom unutrašnjošću, čime je bezbednost Vaših stvari zagarantovana. Sav teret koji je neophodno dodatno obezbediti, naknadno se vezuje u samom vozilu i biva propraćen tokom transporta. Selidba ovakvog tereta je izazov ukoliko nemate na Vašoj strani profesionalni tim koji poseduje opremu (teške viljuškare, ručne i hidarulične dizalice) i iskustvo koje je neophodno da bi se ovakva selidba izvela bez posledica po ljudstvo i predmet selidbe.Selidbe klavira i delikatnog tereta


Za ovakve selidbe i prenos teškog tereta i njegove vrednosoti potrebno je izvršiti adekvatnu zaštitu, što je kada organzujete profesionalnce najčešće uključeno u cenu selidbe.

Cela poenta  je da selidba klavira ne bude stresno iskustvo za Vas, već da sa sigurnošću poverite ovaj delikatan posao dobrom timu. Ukoliko se odlučite na ovaj korak odaberite tim koji će spremno odgovoriti na sva pitanja koja imate vezano za transport Vašeg klavira i uvažiti sve predloge koje imate u vezi selidbe istog.  Imajte na umu da cena zavisi od spratnosti i udaljenosti vozila za prevoz klavira od zgrade.

Dobro osmišljen i sproveden plan selidbe specijalnih tereta ključ je uspeha selidbe, tako da je preporuka da za ovaj zadatak odaberete firmu ili agenciju koja iza sebe ima dugogodišnje iskustvo i konstantno usavršavanje na ovom polju.

Pozovite nas 061/145-65-88!