Selidba na Novi Beograd

Ukoliko budete bili u prilici da upitate radnike bilo koje agencije za selidbe koja je, po njihovom mišljenju najbolja opština za obavljanje njihovog posla na teritoriji Beograda, možete biti sasvim sigurni da će Vam odgovoriti da su to selidbe na Novom Beogradu. Mada, trebalo bi da priznate i da Vas ovakav odgovor ni u kom slučaju nije iznenadio.

Šalu na stranu, selidbe Novi Beograd spadaju u red najednostavnijih sa stanovišta radnika koji su, pri agencijama zaduženi za utovar i istovar stvari i to iz mnogo razloga. Na prvom mestu se pominje lak pristup mnogim zgradama, tako da može da se vrši i selidba kamionom i selidba kombijem, što u mnogim drugom delovima Beograda vrlo često nije slučaj, uzevši u obzir da u starom delu grada postoje mnoge ulice koje su prilično teško dostupne, pa klijenti bivaju prinuđeni da koriste kombi prevoz za selidbu, te da pribavljaju dozvole, ukoliko se sele iz centralnih gradskih ulica. Drugi, vrlo važan razlog za prvobitno pomenutu konstataciju se odnosi na činjenicu da svaka višespratnica koja se nalazi na području Novog Beograda ima i više liftova, te da mnoge od njih čak imaju i teretni lift, što selidbu na Novi Beograd znatno olakšava zaposlenima u spcijalizovanoj agenciji za selidbe.

Image title


Sve navedeno, selidbe Novi Beograd praktično čini idealnim, uzevši u obzir da ovaj kraj grada gotovo nema manu... barem kada su selidbe u pitanju. Postoji jedan mali nedostatak, ali zahvaljujući angažovanju specijalizovane agencije za selidbe, verujemo da ga nećete ni primetiti. Naime, kažu da ljudi koji su rođeni ili, pak žive u starom delu srpske prestonice, vrlo često ne uspevaju baš dobro da se snađu kada dođu na teritoriju opštine Novi Beograd. Radi se, zapravo o tome da su novobegradske zgrade izdeljene po takozvanim blokovima, stim što nije nužno da, na primer blok broj 21 i blok broj 22 budu jedan do drugog. I ne samo po blokovima, već je ova beogradska opština poznata i po izuzetno dugačkim ulicama, što dodatno otežava snalaženje na njenoj teritoriji.

Upravo zato, ali iz iz mnogih drugih razloga je najbolje da za selidbu na Novi Beograd angažujete profesionalnu agenciju za selidbe, kako ne biste u velikoj meri osetili sve one neprijatne situacije do kojih može da dovede sam proces selidbe.

Ne zaboravite da kada kontaktirate određenu agenciju, svakako upitate da li rade i besplatnu procenu, uzevši u obzir da svaka takva agencija, koja radi profesionalno i kvalitetno, uslugu bepslatne procene sa ponosom ističe. Takođe bi tom prilikom trebalo i da se sa predstavnicima željene agencije dogovorite oko usluge pakovanja, to jest da precizirate da li ćete Vi da pakujete nameštaj i ostalo pokućstvo ili ćete taj posao da prepustite njima.

U slučaju da se selite iz neke ulice koja se nalazi u centru srpske prestonice, ne zaboravite da ste u obavezi da pribavite odgovarajuću dozvolu na vreme, kako bi kamion ili kombi agencije za selidbe mogao da priđe ulazu u Vaš stan ili kuću, odnosno prostorije Vaše firme.

Budite sigurni da će Vas o svim navedenim detaljima podrobrno upoznati predstavnik agencije za selidbe kome ste poverili izvršenje ove usluge! A Vaše je samo da precizno navedete datum i vreme kada želite da selidba na Novi Beograd počne, te da predstavnike agencije za selidbe blagovremeno pitate za sve detalje koji Vam možda nisu u potpunosti jasni!