Najčešće pitanje: Od čega zavise cene selidbe?

Često nam klijenti postavljaju pitanja: Koje su cene selidbe? Pre svega treba da znate od čega zavisi cena selidbe. 

U teškim vremenima u kojima živimo svaki dinar koji uspemo da uštedimo je važan. Mi smo toga svesni, i iz tog razloga vam nudimo najpovoljnije cene za selidbe vaših stvari, i uz to sigurnost da će sve vaše stvari biti u najkraćem i najbezbednijem roku biti prebačene na željenu destinaciju. 

Naša kompanija raspolaže sa profesionalnim timom koji će vas posavetovati i učiniti sve što je moguće da vaša selidba bude što jeftinija, posebno na teritoriji Beograda i Novog Sada. I nemojte se plašiti da će zbog niske cene vašoj uslugi faliti kvalitet, jer naprotiv dobićete vrhunsku uslugu po najpovoljnijoj ceni, zbog čega smo poznati i stalno preporučeni od strane naših klijenata.

Neki od faktora koji utiču na cene selidbe: 

Selidbe

  • Količina nameštaja koje prevozimo i specijalni tereti;
  • Pakovanje: količina potrebnog materijala za pakovanje i selidbe;
  • Vozilo: da li za selidbe koristimo kombi ili kamion;
  • Da li vam je potrebna montaža/demontaža uz selidbe;
  • Gde se selite, kilometraža;
  • Da li imate i da li radi lift u zgradama.

Takođe je jako bitno da nam do detalja opišete novu lokaciju na koji prevozimo stvari, prilaz zgradi i spratnost! Kada se sve dogovorimo i kada nam pokažete i date smernice za detalje oko selidbe, tada naši procenitelji formiraju konačnu cenu u dogovoru sa vama.Naš profesionalni tim će u najkraćem roku spakovati stvari u posebne kutije za pakovanje i prevesti na željenu adresu. Naši radnici će bez muke proći i kroz najuže i nepristupačne delove grada i isporučiti vaše stvari i izvršiti montažu i demontažu stvari koje to zahtevaju. Nemojte da vam cena bude prepreka u sigurnom i bezbednom prevozu stvari, pozovite nas i bez stresa i brige vaše selidbe prepustite nama i sa osmehom ćete ući u novi životni ili poslovni prostor.

Naša firma svojim klijentima omogućava da dobiju besplatnu procenu selidbe! Mi ćemo sa stručnim timom zajedno sa vama naći najbolje i najpovoljnije rešenje bez obaveze da nas angažujete za posao. Prilagodićemo se vašem vremenu i u dogovoreno vreme koje vama najviše odgovara doći i izvršiti besplatnu procenu selidbe!

Kada naš tim na čelu sa proceniteljem dođe kod vas, najbitnije je da tačno i precizno kažete koje sve stvari ulaze u proces selidbe, da li je potrebna montaža i demontaža, jer ako nije možete je sami izvršiti i time umanjiti cenu selidbe. Dovoljno je da nas pozovete i naše kolege će doći kod vas i na licu mesta oceniti i saslušati vaše potrebe. Nakon toga ćete dobiti konačnu cenu selidbe.


Pozovite nas 061/145-65-88!